Kenapa Unit Semi-D Ni Cepat Habis

Soalan dari prospek kami yang pelik kenapa Semi-D yang kami jual Fasa 1 macam goreng pisang laju sangat padahal lokasi terletak di Banting.

Setelah pengumuman pembinaan West Cost Expressway atau dikenali sebagai WCE yang menghubungkan Bandar Banting – Bukit Raja Klang – Kuala Selangor – Lumut tiba-tiba ramai serbu pembelian rumah di Banting.

Lokasi Projek Dengan Exit Banting WCE

Lokasi projek ini 20 Min ke KLIA. Kami dimaklumkan projek ini mendapat sambutan luar biasa khusunya orang Kuala Selangor dan Perak. Anda yang bekerja di Shah Alam dan ingin memiliki hartanah bertanah yang mampu milik ( Ya di Shah Alam Harga Permulaan RM 400,000 untuk apartment sahaja ) boleh cuba datang ke tapak binaan untuk lihat sendiri keunikan kawasan ini.


Spesifikasi Projek

  • 46′ x 66′ – 3,036 sqft ( Tanah )
  • 30′ x 35.7′ – 1,071 sqft ( Binaan )
  • 4 Bilik 2 Bilik Air
  • Net Price RM 360,000
  • Leasehold Malay Reserved
  • Zero % Deposit

Kelebihan Lokasi Projek Ni

Anda nak tak kurang dari 30 Min anda boleh sampai antara KLIA , Putrajaya , Shah Alam , dan Klang. Kemudian , anda ada keinginan untuk tinggal di kawasan kampung moden jauh dari kesesakan bandar ? Kalau ini yang anda mahukan projek ini sesuai untuk anda. Tidak perlu sediakan deposit 10% , fee peguam dan lain2. RM 500 diperlukan untuk anda miliki unit ini .

Saiz Tanah Yang Besar Pada Harga Bawah RM 400,000

Pembelian rumah adalah pelaburan jangka panjang. Pada masa akan datang keluaga anda pasti membesar dan bertambah. Didatangi dengan 4 bilik mencukupi untuk anda , anak anda dan ahli keluarga yang datang untuk singgah. Tanah di tepi anda boleh ubah suai untuk menambah bilik atau meletakkan kereta.

Saya BERMINAT apa perlu saya lakukan ?

Mudah sahaja hubungi no tertera di bawah biar kami bantu anda.

ZAIM 017- 4610901

DAYAT 019- 726 1679