SAIZ TANAH 1,720 SQFT PADA HARGA DI BAWAH RM300,000

Pernah tak nampak rumah saiz tanah besar pada harga bawah RM 300,000 ? Dikelilingi perumahan yang tenang , sekolah dan masjid yang jarak tak sampai 50 meter pun dari lokasi tapak . Pakej  jualan ini pun sama tak perlu pun deposit 10%,  korang bole simpan buat renovation nanti bila dah siap kan jimat.

Single Storey Facade View

Siapa yang kerja dekat KLIA atau Putrajaya memang untung sebab jarak perjalan ke projek cuma 25 minit sahaja.Ya projek ni lokasi dia tengah- tengah Putrajaya dan KLIA. Tak dapat dah harga single storey area sini dengan pakej macam ni :

  • Harga RM 279,000 nett.
  • Tak perlu deposit.
  • Booking RM 500 , loan lulus perlu bayar baki RM 4,500.
  • Baki tu anda boleh guna KWSP akaun 2

Booking kami pulangkan semula jika loan tak lulus . Pada yang tanya unit ni title apa , ini adalah Freehold Malay Reserved.

Projek termurah di dalam radius kawasan KLIA


Berikut merupakan spesifikasi unit :

  • 20′ x 86′ saiz tanah
  • 20′ x 43′ saiz binaan
  • 4 Bilik 2 Bilik Air
  • Freehold Malay Reserved
  • RM 279,000 nett
  • zero % deposit

Siapa Yang Perlu Miliki Unit Ini?

Pada mereka yang bekerja sekitar KLIA dan putrajaya yang ingin tinggal di kawasan ini sangat sesuai untuk unit ini.Binaan tanah yang besar membolehkan anda ubah suai pada masa yang akan datang. Berdekatan dengan sekolah rendah dan menengah memudahkan anda pada setiap pagi dan petang untuk mengambil anak anda. Ingin membeli belah? mitsui outlet dan kipmall di sepang cuma 15 min sahaja perjalanan.

Suasana kawasan sekitar tidak padat seperti di salak tinggi dan nilai. Anda meminati kawasan kampung yang sejuk serta campuran perumahan yang baru ? Ini projek yang sesuai untuk anda ya .

Keadaan semasa tapak binaan 1 October 2017

Saya Berminat Untuk Miliki Unit Ini

Jika berminat bole hubungi pihak kami di bawah untuk cek kelayakan dahulu. Selepas itu anda perlu sediakan RM 500 untuk booking. Sign booking form dan sediakan dokumen untuk kami mohon pinjaman anda pada panel bank kami. Jika lulus anda perlu bayar baki RM 4,500 sama ada dari epf akaun 2  atau cash atau mana- mana kaedah yang memudahkan anda.

Senarai Konsultant Kami:

  1. Zaim  017- 461 0901
  2. Dayat 019- 726 1679